Üğümü İlkokulu
ÜĞÜMÜ MAH. ÜĞÜMÜ KÜME EVLERİ NO: 48 PASİNLER / ERZURUM

VİZYON

Sevinci, mutluluğu, hüznünü paylaşsın, İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın...

MİSYON

Öğrencilerimizi ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.

TAM GÜN

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

LOJMAN ANASINIFI OLARAK KULLANILMAKTADIR. ISINMA ŞEKLİ SOBADIR.

Erzurum iline 44 km, Pasinler ilçesine 7 km uzaklıktadır

Köy

Diğer Hususlar

Her sınıfa bilgisayar ve internet bağlantısı edinilmiş olup, projeksiyon cihazı ile ders işlenebilme imkanı da mevcuttur.